Zimní výběrový turnaj

09.12.2013 08:00

V sobotu 7.12.2013 se konal na tréninkovém hřišti SK Slavia Praha výběrový turnaj k projektu Ano, trenére!

Do Prahy vyrazilo celkem 21 hráči a členů realizačního týmu ve 4:30 vlakem z Opavy. Na stadion SK Slavia Prahy náš tým dorazil před 10. hodinou. TJ Sokol Holasovice absolvoval 2 utkání s týmy TJ Jívoví a Sokol Pernink, které sledoval také František Straka. Zápasy se hrály na celé hřiště v délce 1x 20 minut. První zápas s TJ Jívoví skončil bez branek v základní hrací době a rozhodovaly pokutové kopy, které skončili 3:2 ve prospěch TJ Jívoví. Druhý zápas vyhráli Holasovice 2:0, skončili 2. ve skupině a bohužel nepostoupili do semifinále.

Mimo tyto 2 utkání absolvoval každý hráč individuální focení, vážení, měření a celé mužstvo absolvovalo hromadné focení na hlavním stadionu SK Slavia Praha.

V tomto turnaji nešlo ani tak o výsledek, ale o to, aby František Straka získal co nejvíce informací o jednotlivých mužstvech a podle toho se rozhodl, se kterými týmy bude dále spolupracovat.

Náš tým měl v Praze zajištěno ubytování na vlastní náklady a po bujaré noci se odjíždělo domů v neděli ve 14 hodin z Prahy.