Archiv článků

Fanoušci tipují postup do OP

03.04.2016 11:33

Během zimní přestávky proběhla na strankách TJ Sokol Holasovice anketa a zcela jednoznačně vyhrál tip, že Holasovice postoupí do OP. 

Přidány fotky a statistiky

21.11.2015 11:25

Nově byly přidány fotky z průběhu natáčení Ano, trenére a statistiky hráčů od sezóny 2011/2012.

Po podzimu čtvrté místo

01.11.2015 11:03

Holasovice skončily po podzimní části na pěkném čtvrtém místě. Je potřeba také dodat, že na vedoucí Vítkov ztracíme pouze jediný bodík. Naskytá se tedy otázka, zda Holasovice budou v jarní části usilovat o postup do okresního přeboru.

Družba Hlavnice - TJ Sokol Holasovice 1:2 (1:1)

31.10.2015 14:00

Družba Hlavnice  - TJ Sokol Holasovice 1:2 (1:1)

 

B: 16. Wollner J.  - 4. Richter L., 82. Dehner A.

ŽK: 78. Wollner J., 79. Liška D., 83. Lodňánek L. - 78. Fojtík J., 85. Kramný K.

ČK: -

Diváci: 80

Rozhodčí: Tomeš Vitězslav

 

Sestavy:

Družba Hlavnice: Kirschner L. - Lodňánek L., Haas P., Hendrych D. - Pasterňák O., Liška T., Vrána Z ., Ochrana D., Liška D. - Elbl P., Wollner J

TJ Sokol Holasovice: Dehner F. - Dehner M., Mosler A. (86. Bartoš P.), Bolík J., Matýsek J. - Fojtík J., Dehner A., Dehner J., Richter L. (69. Černý O.) - Schreier A., Kramný K. 

 

Holasovice vykradly Hlavnici

Holasovice dokázaly zvítězit v Hlavnici a splnit tak cíl, sice ze zpožděním půl roku, který jim dal František Straka v pořadu Ano trenére, a to skončit do pátého místa v tabulce.

 

Vyrovnaná první půle

První poločas byly lepší domácí fotbalisté, kteří hráli z kopce a vytvářeli si územní převahu. Už ve 4.minutě ale po chybě domácího obránce vzal míč Kamil Kramný a utekl s ním po lajně, odkud krásně nacentroval přímo před bránu míč Lukáši Richterovi, který uklidil míč z blízkosti do sítě - 0:1. Domácí potom přidali a měli množství rohů a standardek, z nichž jeden přímý kop proměnil Jan Wollner - 1:1. Ještě parkrát zahrozili hráči na obou stranách, ale nic podstatného se nestalo.

Holasovice vsítily rozhodující branku

V druhém poločase a s přibývajícím časem jako by domácím docházela šťáva, a hosté je začali přehrávat, možná i díky tomu, že tentokrát hráli z kopce. Šancí ke gólu si hosté ale příliš nevytvořili, všechny pokusy končili okolo šestnáctky. V 65. minutě přišel na hřiště Ondřej Černý, kterého po 15 minutách tvrdě sejmul jeden z domácích hráčů a musel tak střídat. Tesně před tím ještě stihl vybojovat roh, po kterém se trefil hlavou Adam Dehner - 1:2. Nic víc se už nestalo a Holasovice tak znovu potvrdily, že na půdě Hlavnice se jim v posledních letech daří. 


 

Ohlasy k zápasu

 

Družba Hlavnice

David Nowický (Hlavnice, trenér): Vyrovnaný zápas. My byli fotbalovější, hosté šťastnější.
 

TJ Sokol Holasovice

David Dehner (Holasovice, hráč): Jsem rád, že jsme potvrdili, že se nám v Hlavici daří.

 

Na závěr opět výhra

31.10.2015 11:02

V posledním utkání Holasovice vyhrály na hřišti Hlavnice 2:1. Branky dal Richter Lukáš a Dehner A.

V prvním dílu reality show Ano, trenére! se objevili fotbalisté Holasovic

26.10.2015 11:53

TJ Sokol Holasovice - TJ Slezská Hořina Brumovice 2:1 (1:0)

25.10.2015 14:00

TJ Sokol Holasovice - TJ Slezská Hořina Brumovice 2:1 (1:0)

 

B: 8. Schreier A., 83. Schreier A. - 77. Herber J.

ŽK: 90. Bordovský V. - 39. Richter J., 70. Kubičík R.

ČK: 90. Kubičík R.

Diváci: 81

Rozhodčí: Těžký Michal

 

Sestavy:

TJ Sokol Holasovice: Dehner F. - Dehner M., Mosler A. (66. Dehner D.), Bolík J., Matýsek J. - Fojtík J., Dehner J., Dehner A., Richter L. (46. Černý O.) - Schreier A. (89. Bordovský V.), Kramný K. (84. Bartoš P.)

TJ Slezská Hořina Brumovice:  Palůch R. - Šrek J., Valošek J. (75. Silber V.), Kubičík R., Matyáš J. (65. Šrek J.) - Šamaj K., Schreier M., Nowak M., Richter J. - Herber J. (84. Klapetek J.), Blažek L.

 

"Derby nemá favorita"

V typickém vesnickém derby si šťastnou výhru připsaly domácí Holasovice. Brumovice, i když byly celý druhý poločas lepší, odjíždějí domů s prázdnou a zústávají na konci tabulky. 

 

Holasovice se brzo ujímají vedení

V první poločase byli domácí fotbalisté lepším celkem. Dobře napadli a brali soupeři míče a chodili v přečíslení dopředu. Několik slibných šancí však zahodili. Hosté moc šancí neměli. Domácí se ujali vedení už v 8. minutě, kdy dostal přihrávku Kamil Kramný a parádně ji poslal obloučkem přes domácí beky přímo do běhu Aleši Schreierovi, který krásně přeloboval vyběhnuvšího golmana - 1:0. Domácí si pak vedení do konce poločasu pohlídali. 

Brumovice jsou jasně lepší, ale domácí jsou šťastnější

V druhém poločase přestali domácí hrát, bojovat a Brumovice získávaly čím dál větší převahu. od 50. minuty měly Brumovice místy až drtivý tlak. Své vyložené šance zahodili Jan Herber hlavou, který mířil těsně vedle. Střelu Martina Schreiera chytil domácí brankář Filip Dehner. Kamil Šamaj vystřelil těsně vedle branky. Tlak Brumovic vygradoval v 77. minutě překrásným gólem Jana Herbera, který se motal s míčem kolem šestnáctky tak dlouho, nikdo ho neatakoval, až vypálil z rohu šestnáctky projektil, který skončil přímo ve vzdálenější šibenici - 1:1. Hosté cítili šanci vyhrát a hnali se dál do útoku.. Jednou se jim to ovšem vymstilo, když v 85. minutě Aleš Schreier se štěstím přidal ,,angličákem" druhý gól Holasovic - 2:1. V samotném závěru zápasu ještě dostal ČK hráč Brumovic Roman Kubičík.


 

Ohlasy k zápasu

 

TJ Sokol Holasovice

David Dehner (Holasovice, obránce): Klobouk dolů před Brumovicemi za výkon, jaký ve druhé půli předvedly. Málem se jim podařilo dokonat obrat. I tak si nejspíš zasloužily bod, my jsme však nesmírně rádi za druhou domácí výhru a 3 body. Chtěl bych pochválit také fanoušky, kterých na zápase bylo nejméně snad 200 a vytvořili báječnou kulisu na III. třídu. Rachot jaký vyvolalo skandování hostujících fandů po vyrovnávací brance Brumovic, jsem snad ještě ve fotbale na amatérské úrovni nezažil :D
 

TJ Slezská Hořina Brumovice

Jan Matyáš (Brumovice, obránce): Nechytli jsme začátek zápasu a brzo prohrávali 1:0. Pak jsme se celý poločas nemohli chytit. Druhá půle byla diametrálně odlišná. Domácí jsme k ničemu nepustili. Měli jsme spoustu šancí, jen zakončení bylo velmi špatné. Sice jsme dokázali vyrovnat, ale z jedné chybičky jsme inkasovali branku po sporné situaci, kdy si domácí hráč zpracoval míč rukou. Pak už jsme nebyli schopni na to zareagovat. Za druhý poločas si naši hráči zaslouží absolutorium.

 

V derby vítězsztví

25.10.2015 10:51

V derby proti sousedním Brumovicím Holasovice zvítězily 2:1. Obě branky dal Schreier A. Jediný zásah Brumovic zaznamenal Honza Herber, který je v Brumovicích na hostování právě z Holasovic.

TJ Tatran Štítina B - Tj Sokol Holasovice 0:1 (0:1)

18.10.2015 15:00

TJ Tatran Štítina B - TJ Sokol Holasovice 0:1 (0:1)

B: 43. Schreier A.

 

ŽK: 63. Heger J., 79. Vitásek D. - 85. Kramný K., 90. Dehner A.

ČK: 90. Vitásek D.

Rozhodčí: Bačkoský Pavel

Diváci: 25

 

Sestava TJ Sokol Holasovice: Dehner F. - Dehner M., Mosler A., Bolík J., Matýsek J. - Bordovský V., Dehner A. Dehner J., Richter L. - Schreier A., Kramný K.

Sestava TJ Tatran Štítina B: Mosler T. - Holeš J. (75. Hřivnáč P.), Komenda D., Nardelli D. (67. Baier D.) - Kunczik J. (46. Peterek D.), Kapinos D., Tietz J., Vitásek D., Heger J. - Stoklasa P., Boček P.

 

Holasovice vyloupily Štítinu

Štítina nepotvrdila výhru z Vítkova, když doma prohrála s Holasovicemi díky jediné vstřelené brance. Hosté napravily zaváhání z minulého zápasu se Skřipovem vezou si domů tři body.

Vedoucí branku vstřelil Schreier

První poločas byl z obou stran nezajímavý. Domácí na hosty vletěli a snažili se udávat tempo zápasu. Jejich kombinace však často končily laxními ztrátami míče či zbrklými nepřesnými přihrávkami, které stopeři a střední záložníci Holasovic pokryli. Hosté se ke konci poločasu začali daleko více tlačit dopředu a nejvetší šanci spálil Lukáš Richter, když šel sám na brankáře, ale skórovat nedokázal. Domácí měli jednu nádhernou střelu která mířila do šibenice, brankář Filip Dehner ji však bravurně vytáhl na roh. V 43. minutě střílel hostující Jiří Dehner a jeho střelu brankář domácích Mosler pouze vyrazil před sebe k nohám nejlepšího střelce Holasovic Aleše Schreiera, který udělal brankáři kličku a zasunul míč do prázdné brány - 0:1. 

Hosté výhru udrželi

Druhý poločas opět domácí začali náporem. S ubíhajícím a zkracujícím se časem na vyrovnání domácí hráči znervózněli a začali hrát velmi tvrdě. Šancí k vidění moc nebylo. Ještě jednou se ke konci blýskl brankář Filip Dehner, který vytáhl na roh i druhou povedenou střelu k tyči. Domácí hráč David Vitásek hráč dostal v 90. minutě červenou kartu po faulu na brankáře hostů Filipa Dehnera. Zápas se už jen dohrával a skončil vítězstvím Holasovic 0:1.


 

Ohlasy k zápasu


 

TJ Sokol Holasovice

David Dehner (Holasovice, hráč): První půle byla nezajímavá. Nám se podařilo na konci poločasu jít do vedení. Ve druhé půli se domácí snažili o srovnání, ale bez úspěchu. Nás podržel brankář Filip Dehner.

TJ Sokol Holasovice - TJ Sokol Skřipov 0:1 (0:0)

11.10.2015 15:00

TJ Sokol Holasovice - TJ Sokol Skřipov 0:1 (0:0)

B: 66. Hrbáč O.

 

Rozhodčí: Bačkovský Pavel

Diváci: 45

 

Sestava TJ Sokol Holasovice: Dehner F. - Dehner M., Mosler A. (86. Bartoš P.), Bolík J., Fojtík J. - Bordovský V. (46 Kramný K.), Dehner J., Dehner A., Matýsek J. - Schreier A., Richter L. (78. Černý O.)

Sestava TJ Sokol Skřipov: Žák O. - Jaroš L., Lubojacký J., Poltier P., Ulman D. - Poltier J., Binar D., Lichý R., Kubánek J. - Hrbáč O. (88. Hrbáč O.), Horáček D. (70. Lichovník R.)

 

Skřipov poprvé vítězně

Skřipov se konečně dočkal výhry. První tři body utrhl na hřišti Holasovic. 

Nuda v Holasovicích

První poločas byl nemastný, neslanný. Oba týmy se trápily a nevymyslely za 45 minut žádnou vážnější šanci a gólovou situaci. Od první minuty se utkání neslo v bojovném duchu, tvrdších soubojů, a ztrátou míčů.Domácí i hosté hrozili z brejků, ale obě družiny kazily své úsilí nepřesnými přihrávkami.  

Hrbáč vstřelil vítěznou trefu.

Druhý poločas nenabídl o moc lepší fotbalovou podívanou. Postupem času však hosté ztráceli na jistotě a domácí je začali mírně přehrávat a dostávali se více před jejich bránu. Vše se ale změnilo v 65. minutě, kdy domácí stoper Michal Dehner chyboval v obraně, po kličce ztratil balón, který si navedl hostující útočník Hrbáč do vápna a z úhlu šťastnou trefou prostřelil gólmana a skóroval - 0:1. Hráči Holasovic byli sice opaření, ale nevzdávali touhu minimálně vyrovnat. Od té doby se tak hrálo pouze na půli hostů, kteří se zatáhli do obrany a čekali na brejky. Jejich brejky zahodil Lichý, Lichovník a Poltier.V 80. minutě po volném přímém opu zprava nastřelil levačkou spojnici břevna a tyče Aleš Schreier. O pár minut později ze skrumáže vystřelil bombu Jirka Matýsek, ale míč opět zazvonil na levou tyč hostující brány, a následně poskakoval po brankové čáře, odkud jej hosté dostali do bezpečí. Nic víc už se nestalo, a tak si hosté ze Skřipova odvezli z Holasovic své první letošní vítězství a 3 body, i když měli v zápase velice mnoho štěstí.  


 

Ohlasy k zápasu

 

TJ Sokol Holasovice

David Dehner (Holasovice, obránce): První půle byla o ničem. Ve druhé jsme byli lepší, ale hosté se ujali vedení. My pak nastřelili dvě tyčky a hosté se štěstím už své vedení udrželi.
 

TJ Sokol Skřipov

Zbyněk Dluhoš (Skřipov, vedoucí mužstva): V prvním poločase se hrál nic moc fotbal. Ve druhé půli jsme vstřelili branku a vedení udrželi.

Holasovice 22. října v TV PRIMA

09.10.2015 16:37

Je to tady! ANO, TRENÉRE se konečně dostal na televizní obrazovky. Premiéra této nové reality show bude 22. října ve 21:30 a rovnou v 1. díle budou učinkovat borci z HOLASOVIC!!!

TJ Sokol Holasovice - FK Jakartovice 1:7

08.10.2015 15:30

TJ Sokol Holasovice - FK Jakartovice 1:7

 

B: Michalec J. - 3x Adamčík Ondřej,, 2x Binar Jan, Bartoš Tomáš, Mattovič Lukáš

Holasovice jedou

04.10.2015 16:31

Holasovice potvrdily formu a vyhrály i na hřišti Melče 2:0. Branky vsítil Lukáš Richter a Jiří Matýsek.

Malé Hoštice - Holasovice 16:3

04.10.2015 10:30

TJ Slavia Malé Hoštice - TJ Sokol Holasovice 16:3 (8:1)

 

B: 3x Grela Adam

TJ Sokol Melč - TJ Sokol Holasovice 0:2 (0:0)

03.10.2015 15:30

TJ Sokol Melč - TJ Sokol Holasovice 0:2 (0:0)

 

B: 62. Richter L., 85. Matýsek J.

ŽK: Chalupa L., Šimeček M. 

Rozhodčí: Čech Zdeněk

Diváci: 50

 

TJ Sokol Holasovice: Bartoš P. - Dehner M., Mosler A., Bolík J., Fojtík J. - Dehner A., Dehner J., Richter L., Kramný K. - Matýsek J., Scheier A.

TJ Sokol Melč: Gašparik J. - Prda P., Škrobánek P., Šimeček M., Schindler J. - Mazánek J., Chalupa L., Solný D., Macko P. - Martinek M., Škrobánek V.

 

Informace o utkání ze stránek FOTBAL U NÁS.

Melč poprvé padla doma

Melč poprvé prohrála doma. Domácí borci nastoupili ve značně redukované sestavě. Hosté z Holasovic byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli. 
 

Bezbrankový poločas

V zápase chybělo oběma týmům několik hráčů základní sestavy. Od první minuty byli hosté lepším týmem. Domácí hrozili jen po standardkách a ojedinělých brejkových situacích. V prvním poločase Holasovice vystřelili asi patnáctkrát, z toho však jen pětkrát na branku a i nadějné střely dokázal dobře vychytat domácí brankář Jakub Gašparík. Poločas skončil tedy 0:0. 
 

Holasovice se dvakrát prosadily

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří hosty nepustili 10 minut na svou polovinu, ale z tlaku si nevytvořili žádnou výraznější šanci. Tak jako celý zápas se od té doby nesl v duchu spalování šancí hostujícího týmu. To se změnilo až v 65. minutě, kdy se po pěkné akci Holasovic, po vybojování míče Adamem Dehnerem a jeho přízemní přihrávce do prostoru okolo penalty, konečně trefil útočník Lukáš Richter - 0:1. Holasovice i nadále soupeře ,,válcovaly", ale z několika protiútoků, kdy šly v přečíslení na bránu, šance nevyužívali. Buď se nepovedla finální příhraávka nebo přišlá unáhlená a zbrklá střelba. Nakonec se trefil asi z 25 metrů 5 minut před koncem střední záložník Jiří Matýsek, který vymetl šibenici - 0:2. Jen o pár minut dříve, tentýž hráč z té samé pozice nastřelil břevno. Holasovice tak v jasném utkání porazily oslabané domácí a vyhrály jako první v této sezóně na hřišti Melče. 


Ohlasy k zápasu

TJ Sokol Melč

Rostislav Poláček (Melč, trenér): Stálo to slušně řečeno za nic. Hrajeme s tím, co máme. To se pak odráží na výkonech na hřišti. Soupeř měl více šancí a výsledek mohl být hrůzostrašnější.
 

TJ Sokol Holasovice

Jiří Bialý (Holasovice, fanoušek): Celý zápas jsme byli lepší. Kdybychom proměnili alespoň třetinu šancí co jsme měli, vyhráli bychom 5:0 a bez nervů. Jenže jsme měli katastrofální střelbu a zakončení, naštěstí jsme nakonec nemohoucnost domácích 2x využili a skórovali.

SK Štáblovice - TJ Sokol Holasovice 0:0

01.10.2015 17:00

SK Štáblovice - TJ Sokol Holasovice 0:0

Dehner David stop na 3 zápasy

01.10.2015 16:29

Za červenou kartu obdržel David ,,uhoř,, Dehner stop na 3 zápasy. 

S Březovou remíza

28.09.2015 20:00

Holasovice opět neprohrály a v dalším domácím utkání uhrály remízu s Březovou 1:1. Brandku dal Aleš Schreier. Červenou kartu na konci zápasu obdržel David Dehner.

TJ Sokol Holasovice - TJ Vítěz Březová 1:1 (0:0)

27.09.2015 16:00

Tj Sokol Holasovice -  Tj Vítěz Březová 1:1 (0:0)

 

B: 57. Schreier A. - 76. Křenek T.

ŽK: 76.  Dehner D. -  60. Křenek T., 81. Demel K.

ČK: 89. Dehner D.

Diváci: 40

Rozhodčí: Kopperberg Michal

 

Sestava Holasovice: Dehner F. - Dehner M., Dehner D. (89. ČK), Matýsek J., Bolík J. - Černý O. (30. Bordovský V.), Dehner A., Dehner J., Richter L. (46. Mosler A.) - Schreier A., Kramný K. (70. Fojtík J.)

 

Sestava Březová: Kukol P. - Šuhajík J. (72. Pecka T.), Křenek T., Cihlář P., Demel K. - Lichovník J. (84. Bartusek O.), Lodňánek O., Šuhajík A., Šuhajík M. - Křenek P.( 63. Schustek D.), Dubový D.

 

Info fotbal u nás:

 

Březová popáté remizovala

Remízový král z Březové potvrdil opět svou pozici. Z Holasovic si odváží už pátou remízu ze šesti zápasů.
 

První poločas skončil bezbranek

Hosté z Březové byli celý zápas jednoznačně lepší ve vetšině aspektech. První poločas si domácí nevytvořili témeř žádnou šanci. Akorát po standartce Holasovice trefily hlavou tyč. Soupeří stříleli z každé pozice a vyslali za poločas asi 10 střel na bránu. Největší šanci Březové spálil Patrik Křenek, který nevyužil samostatný nájezd. Jinak se celý zápas nesl ve znamení ostrých a tvrdých soubojů, skluzů a faulů. První poločas skončil bez branek. 
 

Hosté dokázali jen vyrovnat

Ve druhém poločasu hosté domácí prvních deset minut zatlačili. Pak se domácím v 57. minutě podařilo z jedné z mála povedených akcí vstřelit Alešem Schreirem  pěkný gól - 1:0. Hosté  pak vrhli všechny své síly do útoku. Při nebezpečné hlavičce Jakuba Šuhajíka se v 70. minutě zaskvěl parádním zákrokem na poslední chvíli domácí brankář Filip Dehner. V 76. minutě po faulu a následné standardce inkasovali domácí branku, když hostující hráč Tomáš Křenek byl osamocen a nehlídán na malém vápně, a centr bezpečně uklidil ze vzduchu do branky - 1:1. V dalším průběhu měli hosté převahu, ale se zakončováním šancí byli na štíru. V 89. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí David Dehner. Tři minuty poté sudí ukončil tento bojovný a tvrdý zápas za stavu 1:1. Březová si tak připsala pátou remízu.


 

Ohlasy k zápasu

TJ Sokol Holasovice, David Dehner (Holasovice, hráč): Hosté z Březové byli celý zápas jednoznačně lepší ve většině aspektech. Bod jsme vyválčili se štěstím

TJ Vítěz Březová, Jiří Lichovník (Březová, hráč): Byli jsme celý zápas lepším týmem. Nebyli nám odpískány dvě penalty. K výkonu rozhodčího se ale nechci vyjadřovat.

Holasovice - Chvalíkovice 6:4 (2:2)

27.09.2015 10:00

TJ Sokol Holasovice - TJ Sokol Chvalíkovice 6:4 (2:2)

 

B: 2x Grela Adam, 2x Varga Patrik, 1x Bolík Lukáš, 1x Nováčková Alexandra

Záznamy: 21 - 40 ze 313
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>