Archiv článků

Litultovice - Holasovice 1:3

26.09.2015 09:54

Litultovice - Holasovice 1:3

 

B: 1x Černohorský O., 1x Zips J., 1x Kramný J.

Holasovice - Pustá Polom 13:4

22.09.2015 09:47

Holasovice - Pustá Polom 13:4

 

B: 3x Herber F., 2x Bolík L., 3x Grela A., 2x Varga P., 2x Vašica M., 1x Nováčková A.

FK Kyjovice - TJ Sokol Holasovice 2:3 (0:2)

20.09.2015 16:00

FK Kyjovice - TJ Sokol Holasovice 2:3 (0:2)

 

B: 57. Pohl T., 60. Vavrečka R. - 16. Kramný K., 37. Schreier A., 63. Černý O.

ŽK: Kučera J., Kratochvíl A., Vavrečka R. - Kramný K., Richter L.

Rozhodčí: Čech Zdeněk

Diváci: 45

 

Sestava Holasovice: Dehner F. - Dehner M., Dehner D., Mosler A., Bolík J. - Černý O. (90. Manderla P.), Dehner A., Schreier A., Richter L. ( 78. Bordovský V.) - Kramný K., Matýsek J.

Sestava Kyjovice: Kudela L. - Kučera J., Richter D., Kotala P., Kováč J. - Janalík M. (46. Boleslavský F.), Vavrečka R., Pohl T., Kratochvíl A. (46. Kolouch J.) - Kudela J., Richter L.

 

Informace z fotbalu u nás:

Holasovice překvapily v Kyjovicích

Holasovice dokázaly zvítězit v Kyjovicích. Po poločase vedly o dvě branky. Pak sice domácí rychle smazali manko. Hosté však vzápětí vstřelili rozhodující branku a výhru uhájili až do konce.

Holasovice utekly o dvě branky

V první čtvrthodině byla lepší domácí družina z Kyjovic. Hosté hráli opatrně a čekali s čím příjdou Kyjovice. K vyložené šanci se nedostalo ani jedno z mužstev. V 16. minutě šly Holasovice do vedení. Po centru Aleše Schreiera hlavou uklidil míč do sítě Kamil Kramný - 0:1. V 37. minutě si holasovický útočník Ondřej Černý parádně zpracoval míč a vyslal krásnou přihrávkou do předu Aleše Schreiera. Ten přesprintoval soupeřova záložníka a obránce a krásnou přízemní střelu umístil k tyči domácí branky - 0:2. Domácí odpověděli šancí Juraje Kováče, jehož hlavičku vyškrábl s vypětím všech sil na tyčku brankář Filip Dehner. Do kabin šly s dvoubrankovým náskokem Holasovice. 

Kyjovice sice srovnaly, ale Holasovice vstřelily vzápětí rozhodující branku

Na začátku druhé půle domácí na hosty razantně vletěli. V 57. minutě po dlouhém nákopu a střele, kterou ještě stačil brankář Dehner vyrazit před sebe, vrátil míč do brány Tomáš Pohl - 1:2. V 60. minutě domácí zahrávali rohový kop. Míč se ve skrumáži dostal k volnému Romanu Vavrečkovi, který už věděl, kam ho umístit - 2:2. V 63. minutě zahrával hostující David Dehner z poloviny hřiště volný přímý kop, který prodloužil Kamil Kramný za obranu. Domácí obránce místo toho, aby míč odpálil do bezpečí, tak nastřelil holasovického útočníka Ondřeje Černého, který si míč sklepl na zem a zavěsil míč do sítě - 2:3. Domácí pak vrhli všechny své síly do útoku. Nakopávali míče na své vysoké útočníky. Největší šanci spálil Lukáš Richter, jenž napálil míč pouze do tyče. Hosté s vypětím sil vítězství udrželi a na konto si připsali tři body. 

Ohlasy k zápasu

FC Kyjovice

Radim Volný (Kyjovice, trenér): V první patnáctiminutovce jsme byli lepším týmem. Pak hosté vstřelili dvě branky. Nám se sice podařilo během tří minut ve druhé půli srovnat skóre. Bohužel jsme po chybě obránce inkasovali třetí branku a vyrovnat se nám už bohužel nepodařilo.


TJ Sokol Holasovice

David Dehner (Holasovice, hráč): Do prvního poločasu jsme nastoupili vzhledem k minulým zápasům opatrně. Hra byla vyrovnaná a moc zajímavostí a šancí v prvním poločase k vidění nebylo. Přesto jsme se ujali vedení 2:0. Domácí na nás ve druhém poločase vletěli a dokázali rychle vyrovnat. My však skoro vzápětí šli opět do vedení. Domácí pak až do konce hry už jen nakopávali vysoké míče na své vytáhlé hráče vpředu. Nakonec jsme se tak tak ubránili a odvážíme si cennou výhru 2:3, jelikož v Kyjovicích se nám dlouhodobě nedaří.

Tři body z Kyjovic

20.09.2015 09:29

Naši borci z Holasovic urvaly všechny tři body z hřiště Kyjovic a zvítězili v dramatickém utkání 3:2. Branky daly Kramný Kamil, Schreier Aleš a Ondřej Černý.

Velké Heraltice - Holasovice 4:8

17.09.2015 16:30

Velké Heratlice - Holasovice 4:8

 

B: 1x Vašica M., 1x Hroch J., 1x Varga P., 1x Herber F., 1x Bolík L., 1x Bolík A., 2x Grela A.

Po boji remíza s Životicemi

15.09.2015 07:13

V dramatickém utkání čtvrtého kola Holasovice vybojovali bod za remízu proti Dolním Životicím. Utkání skončilo 4:4, přitom ještě pět minut před koncem Holasovice prohrávaly 4:2.

TJ Sokol Holasovice - FK Dolní Životice 4:4 (1:0)

13.09.2015 16:00

TJ Sokol Holasovice - FK Dolní Životice 4:4 (1:0)

 

B: 37. Dehner A., 62. Dehner A., 86. Dehner J, 90. vlastní Životice - 54. Najser A., 56. Hanák M., 68. Jaksch P., 74. Hanák M.

ŽK: Košárek A., Palyza V., Hanák M.

Diváci: 60 diváků

Rohodčí: Zdeněk Čech

 

Sestava Holasovice: Dehner F. - Dehner M., Dehner D., Bolík J., Mosler A, - Dehner A., Dehner J., Schreier A. Černý O. (25. Richter L.) - Kramný K., Matýsek J.

Sestava Dolní Životice: Steiner S. - Ondřej R. (76. Jasník O.), Palyza V., Košárek J., Košárek A. (70. Továrek J.) - Najser A., Elbl M., Jaksch P., Pumr M. (79. Groman R.), Hanák M., Dušek P.

 

Info z fotbalu u nás!

 

Životice opět hrály divoký zápas

Jak už bývá zvykem v letošní sezóně, tak zápasy Dolních Životic slibují bohatou gólovou nadílku. Tentokrát v jejich zápase padlo osm branek, a oba soupeři se rozešli smírně 4:4.

 

Holasovice byly lepším týmem

Životice opět přesvědčily, že má cenu chodit na jejich zápasy. První poločas však bohatou gólovou nadílku nesliboval. Holasovice udávaly tempo hry. Jejich tutovky však excelentně vychytal životický strážce svatyně Stanislav Steiner. Jedinou branku prvního poločasu nakonec vstřelil v 37. minutě kapitán Adam Dehner, jehož střela nádherně zaplula do sítě - 1:0.

 

Ve druhé půli se strhla divoká přestřelka

Ve druhém poločase se už s brankami doslova roztrhl pytel. Životice srovnaly krok s Holasovicemi v 54. minutě, když Petr Dušek předložil krásnou přihrávku Antonínu Najserovi, který tváři v tvář před brankářem Filipem Dehnerem nezaváhal - 1:1. O dvě minuty později se nádherně trefil Miroslav Hanák - 1:2. Obě dvě branky padly po chybách domácíh hráčů. Domácí srovnali v 62. minutě, když využil chybu hostující obrany Adam Dehner a začínalo se opět od znova - 2:2. Hosté však nadále domácí tlačili a jejich tlak vyústil v 68. minutě v gólovou hlavičku Pavla Jaksche - 2:3. V 74. minutě navyšoval vedení hostů hlavičkou Miroslav Hanák - 2:4. Utkání se už zdálo být rozhodnuto, ale Životice zatím vždy odehrály bláznivé zápasy. Navíc Holasovice se vzepjaly k závěrečnému tlaku. V 86. minutě se nádherně uvolnil přes tři hráče Jiří Dehner a zopza velkého vápna zamířil svou střelu do šibenice hostující branky - 3:4. V poslední minutě si nešťastně srazil přímý kop Holasovic do vlastní branky Rostislav Gróman - 4:4. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

 

Ohlasy k zápasu

David Dehner (Holasovice, hráč): Byl to divoký zápas plný zvratů a akcí. Diváci se dle mě museli bavit pohlednými kombinacemi na obou stranách.


Zbyněk Světlík (Dolní Životice, trenér): První poločas s naší strany katastrofa. Byli jsme ustrašená a podržel nás gólman. O přestávce jsme si něco řekli. Začali hrát aktivně. Otočili jsme na 1:2. Pak sice srovnali skóre. My však postupně navýšili až na 2:4. V poslední pětiminutovce ale bohužel domácí srovnali na 4:4.

Holasovice - Sosnová 21:0 (10:0)

09.09.2015 16:30

Holasovice - Sosnová 21:0 (10:0)

 

B:  5x Zips Jan, 4x Varyš Denis, 1x Varga Patrik, 4x Šišma Matěj, 1x Černohorský Ondřej, 4x Moša Dominik, 2x Michalec Jan.

Holasovice - Nové Sedlice 0:3 (0:1)

08.09.2015 20:56

Tj Sokol Holasovice - SK Nové Sedlice 0:3 (0:1)

 

B: 11. Chalupa J., 64. Havlíček T., 75. Havlíček T.

ŽK: 55. Dehner J. - 38. Rychtar P., 40. Rohovský Š.

Diváci: 58

Rozhodčí: Roman Radek

 

Sestava Holasovice: Bartoš P. - Dehner D., Dehner J., Mosler A., Bolík J. - Richter L. (75. Dehner F.), Dehner A., Bordovský V., Černý O. -  Matýsek J., Kramný K. ( 60. Fojtík J.)

 

 

Nové Sedlice utrpěly výhru

Fotbal, ze kterého bolely oči, vyzněl ve prospěch Nových Sedlic, které dokázaly potrestat třikrát chyby domácí defenzívy. Holasovice naopak vyšly zcela naprázdno.

Vítr kazil kombinaci

Hrál se fotbal plný chyb. Vítr kazil přesné přihrávky a kombinace na míči vázla. V prvním poločase měli o něco více šancí domácí borci z Holasovic. Hosty podržel brankář Jan Vrána. Zlikvidoval nebezpečnou střelu z dvaceti metrů, kterou vytlačil na roh. Potom zlikvidoval samostatný nájezd domácího útočníka. Hosté odpovídali jen střelami ze střední vzdálenosti. Přesto do vedení šly Nové Sedlice, když centr Patrika Rychtara z pravé strany prodloužil Štěpán Rohovsky na Jakuba Chalupu a ten míč uklidil do domácí sítě - 0:1.

Fotbal nadále trpěl

Prvních dvacet minut byli aktivnější borci z Nových Sedlic. Vytvořili si i několik šancí. V 64. minutě prostrčil hostující David Střílka mezi obránce míč na Tomáše Havlíčka a ten prostřelil domácího brankáře Petra Bartoše - 0:2. V 75. minutě opět Tomáš Havlíček střelou asi z 16 metrů propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Po gólu začali hosté kupit opět chyby. Domácí tak měli několik brejků, které však všechny zahodili. Hosté tak utrpěli výhru. 

 

 

Ohlasy k zápasu


Petr Bolík (Holasovice, trenér): Hrozné, hrozné!!! Hrál slabý s ještě slabším. Už to nechci nikdy zažít.
Lukáš Onderka (Nové Sedlice, obránce): Nebyl to moc dobrý fotbal z obou stran. My jsme však chyby domácích dokázali potrestat. Možná byl zápas ovlivněn i větrem, který si zahrával s míčem, jak chtěl.

Nové Sedlice uspěly v Holasovicích

08.09.2015 20:55

V třetím mistrovském utkání Holasovice prohrály s Novými Sedlicemi 3:0.

Holasovice - Kylešovice 10:6

06.09.2015 10:00

Holasovice - Kylešovice 10:6

 

B: 3x Grela Adam, 1x Bolík Lukáš, 1X Bolík Adam, 1x Vašica Miroslav, 2x Nováčková Alexandra, 1x Hroch Jan, 1x Varga Patrik

Michal Dehner stop na 1 utkání

06.09.2015 09:51

Michal Dehner dostal od disciplinární komise za červenou kartu, kterou uviděl na hřišti Vítkova stop na 1 utkání. V dnešním utkání proti Novým Sedlicím tedy nenastoupí.

Slezský FC poražen

05.09.2015 20:00

Mini žáci Holasovice vyhráli v Opavě proti SFC Opava 11:9. Řádil Varga Patrik, který dal 5 gólů.

Starší žácci vítězně

04.09.2015 20:00

Holasovice - Otice 3:2. Branky Holasovic vstřelily Varyš Denis, Šišma Matěj a Patrik Varga.

Holasovice - Otice 3:2 (1:0)

04.09.2015 16:00

TJ Sokol Holasovice - TJ Otice 3:2 (1:0)

 

B: 34. Varyš Denis, 62.Šišma Matěj, 69. Varga Patrik - 50. Marek Ondřej, 61. Mička Adam

SFC Opava C - Holasovice 9:11 (4:3)

31.08.2015 17:00

SFC Opava C - Holasovice 9:11 (4:3)

 

B Holasovice: 5x Varga Patrik, 3x Vašica Miroslav, Bolík Adam, Hroch Jan, Grela Adam

Z Vítkova s prázdnou

31.08.2015 16:54

V druhém soutěžním utkání Holasovice prohrály s béčkem Vítkova 6:3. Branky hostů vstřelil Jirka Dehner a dvakrát se trefil Aleš Schreier.

Vítkov B - Holasovice 6:3 (3:1)

30.08.2015 15:00

Vítkov B - Holasovice 6:3 (3:1)

 

B: 24. Špok K., 29. Čech A., 44. Novosad P., 48. Špok K., 64. Špok K., 89. Špok K. - 22. Dehner J., 49. Schreier A., 73. Schreier A.

ŽK: 38. Čech A., 55. Scholaster P., 86. Špok K. - 38. Richter L., 43. Dehner M.,, 82. Dehner A.

ČK: 44. Dehner M.

Rozhodčí: Šumbera Václav

Diváci: 50

 

Sestava Vítkov B: Pretsch T. - Vavroš A., Černoch T., Scholaster P., Dubový P. - Hanuš P. (68. Ondreáš J.), Čech A. (46. Kudeal M.), Novosad P., Dohnálek L. - Špok K., Pavlíček L. (54. Pavlica M.)

 

Sestava Holasovice: Bartoš P. - Dehner M., Dehner D., Mosler A., Bolík J. - Dehner A., Matýsek J., Černý O., Richter L (71. Bordovský V.) - Dehner J., Schreier A.

 

Ohlasy k zápasu

Petr Bolík (vedoucí mužstva Holasovice): Hrál se dobrý fotbal, při kterém padlo hodně branek. Prakticky, co střela, to gól. Vítkov byl fotbalovější, my naopak hráli na protiútoky.

 

 

Jan Herber v Brumovicích

29.08.2015 10:29

Bývalý hráč béčka Holasovic Jan Herber hostuje v Brumovicích a hned v prvním kole zaznamenal branku do sítě Kyjovic.

1. Kolo - Holasovice - Těškovice 3:1 (2:0)

23.08.2015 17:00

TJ Sokol Holasovice - TJ Sokol Těškovice 3:1 (1:0)

 

B: 28. Dehner J., 56. Matýsek J., 85. Schreier A. - 79. Vavrečka V.

ŽK:  - 

Rozhodčí: Meier Milan

Díváků: 50 platících

 

Sestava: 

Tj Sokol Holasovice: Bartoš P. - Dehner M., Dehner D., Bolík J., Mosler A. - Schreier A., Fojtík J. (46. Richter L.), Dehner J., Dehner A. - Matýsek J., Černý O. (75. Bordovský V.) 

Tj Sokol Těškovice: Lazecký R. - Krayzel J., Brož L. Ilík D., Solnický J. - Hoza M., Šenk J., Sýkora D. (46.Antoš P.), Rek T. - Vavrečka V., Krayzel M.

 

Napsali: Fotbal u nás:

Těškovice zaplatily nováčkovskou daň

Těškovice zahodily penaltu

V první půli byli hosté z Těškovic lepším týmem první dvacet minut. jejich tlak vyvrcholil penaltou, kterou zahodil Illík. Po tomto nezdaru nastal v utkání zlom. Holasovice se pak ujaly vedení v 28. minutě, když se z ojedinělé akce nádherně z 20 metrů trefil Dehner - 1:0. 

Holasovice si pohlídaly vítězství

Ve druhé půli Holasovice po sporné situaci ve středu hřiště a rychlé akci navýšily vedení Matýskem - 2:0. V 79. minutě centroval z pravé strany Libor Brož, a jeho centr levačkou uklidil do sítě Vavrečka - 2:1. Hosté hru otevřeli a domácí z brejku dali uklidňující branku Schreierem 


Ohlasy k zápasu


Martin Šenk (trenér, Těškovice): V prvním střetnutí po postupu do vyšší soutěže jsme zaplatili nováčkovskou daň.

 

 

 

Záznamy: 41 - 60 ze 313
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>